سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1403/09/25
  • - تعداد بازدید: 1589
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شد

با حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، «محمدباقر عسکری» به عنوان مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر «سید بصیر هاشمی» سرپرست دانشگاه خطاب به «محمدباقر عسکری» آمده است:

پیرو ابلاغ انتصاب شماره 1509/01/9/پ/1403 مورخ 22/08/1403، با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده مدیریتی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب می گردید. امید است با استعانت از الطاف الهی و حسن تدبیر و بهره گیری از توانمندی های اجرائی خود و با استفاده از ظرفیت ارزنده همکاران و نیروهای با تقوا، هوشمند، فعال و مردم دوست در راستای اجرای عدالت، رفع ظلم و نگرش مثبت کارکنان و مردم مراجعه کننده به دانشگاه، گامهای موثری بردارید.

انتظار می رود با ارزیابی عملکرد واحدهای تابعه دانشگاه و گزارش مستمر در راستای بهره وری و ارتقاء اهداف دانشگاه تلاش مضاعفی صورت پذیرد.

از خداوند متعال توفیق خدمت روز افزون تان را مسالت می نمایم.

 

دکتر سید بصیر هاشمی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

 

 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 114799
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب