سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/02/27
  • - تعداد بازدید: 518
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سرپرست مدیریت بیمارستان حاج محمود حاج حیدر لامرد  منصوب شد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز طی حکمی، «رضا غضنفری» را به عنوان سرپرست مدیریت بیمارستان حاج محمود حاج حیدر لامرد، منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن ابلاغ دکتر «عبدالخالق کشاورزی»، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه خطاب به «رضا غضنفری» آمده است:

نظر به ‌مراتب تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی به ‌موجب این ابلاغ به‌ عنوان «سرپرست مدیریت بیمارستان حاج محمود حاج حیدر لامرد» منصوب می‌گردید. امیدوارم با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر، رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و در نظر داشتن منشور اخلاقی و اجرایی دولت چهاردهم، توجه به سیاست ها،اسناد بالا دستی و قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور در حوزه سلامت و هماهنگی کامل با اینجانب در انجام امور محوله و اعتلای دانشگاه موفق باشید.

دکتر عبدالخالق کشاورزی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

 

 

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همچنین از زحمات «ایوب موالی» در مدت تصدی این مسوولیت قدردانی کرد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 124290
کوثر  آزموده
خبرنگار

کوثر آزموده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب