سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1403/10/09
  • - تعداد بازدید: 2806
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان «کازرون» منصوب شد

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «فرشید جاودانی» به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، متن حکم دکتر «سید بصیر هاشمی» سرپرست دانشگاه خطاب به دکتر «جاودانی» بدین شرح است:

نظر به مراتب تعهد و تجارب جنابعالی و به پیشنهاد معاون بهداشت دانشگاه، به موجب این حکم به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کازرون منصوب می‌گردید امیدوارم با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر و رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و در نظر داشتن منشور اخلاقی و اجرایی دولت چهاردهم، توجه به سیاست ها، اسناد بالا دستی و قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور در حوزه سلامت و هماهنگی کامل با اینجانب و هیات رییسه دانشگاه در انجام امور محوله و اعتلای بهداشت و درمان شهرستان کازرون موفق باشید. 

 

دکتر سید بصیر هاشمی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

 

همچنین دکتر «سید بصیر هاشمی» سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از زحمات دکتر «محسن معینی» در زمان تصدی این مسوولیت تشکر کرد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 115657
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب