رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، روز دندانپزشک را گرامی داشت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، روز دندانپزشک را گرامی داشت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، روز دندانپزشک را گرامی داشت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در پیامی، بیست و سوم فروردین، روز دندانپزشک را گرامی داشت.
به گزارش "وب دا" در شیراز، دکتر "علی بهادر" در این پیام ضمن گرامیداشت این روز و تجلیل از تلاش های دندانپزشکان و تلاشگران این حوزه، به دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در ارتقای سلامت دهان و دندان، اشاره کرده است.
در متن این پیام، آمده است:
بیست و سوم فروردین، روز دندانپزشک، مناسبتی ارزشمند در تقویم سلامت کشور ماست که اهمیت موضوع سلامت دهان و دندان را بار دیگر در اذهان متذکر میشود.
توجه به امر بهداشت دهان و دندان، با گذشت زمان همواره بیش از پیش اهمیت یافته و خوشبختانه امروز در ردیف یکی از اولویت های سلامت در کشور ما جای گرفته است.
طرح تحول نظام سلامت با نگاهی ویژه توانست پویایی دیگری به پوشش سلامت دهان و دندان در کشور ببخشد و امروز شاهد گسترش توجه به آن از سنین کودکی هستیم.
به پاس تلاش های دندانپزشکان ارجمند و فرهیخته و مجموعه دست اندرکاران این حوزه، این روز را گرامی می دارم و قدردان تلاش های شما بزرگواران در سراسر استان فارس هستم.
به ویژه که نتیجه تلاش های شما، جای گرفتن استان فارس در رده های نخست پوشش خدمات سلامت دهان و دندان در کشور است.
امیدوارم در سایه پروردگار منان، همواره در مسیر خطیر خدمت، موفق و سربلند باشید و انگیزه های صادقانه خدمت، جلابخش تلاشتان باشد.
دکتر علی بهادر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز
نظر دهید