با حضور کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 5 کشور؛
دوره آموزشی ارتقای مهارت کارشناسان در زمینه تشخیص آلودگیهای انگلی در محصولات غذایی برگزار شد
دوره آموزشی ارتقای مهارت کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 5 کشور، در زمینه تشخیص آلودگیهای انگلی در محصولات غذایی در آزمایشگاه رفرانس غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیر آزمایشگاه کنترل و رفرانس غذا و دارو معاونت غذا و داروی دانشگاه، از برگزاری دوره آموزشی تخصصی «جستوجو و شناسایی تخم انگل در سبزیجات تازه، منجمد و خشک» با هدف ارتقای سطح دانش کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه 5 کشور، کارشناسان آزمایشگاه ها همکار و مجاز برگزار شد.
دکتر «مرضیه راشدینیا» افزود: با توجه به اهمیت سلامت مواد غذایی و نقش آزمایشگاههای مرجع در پایش مستمر آلودگیهای انگلی، این دوره آموزشی به منظور افزایش دقت و مهارت کارشناسان در انجام آزمونهای تخصصی مرتبط برگزار شد.
وی افزود: در این برنامه آموزشی که با تدریس دکتر «محمدصادق بحرینی» عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در محل آزمایشگاه رفرانس غذا و دارو برگزار شد، کارشناسان شرکتکننده با روشهای استاندارد شناسایی و جداسازی تخم انگلها در انواع سبزیجات تازه، منجمد و خشک آشنا شدند.
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه با اشاره به ضرورت کنترل مستمر آلودگیهای انگلی در زنجیره تأمین مواد غذایی تصریح کرد: یکی از گامهای مؤثر در پیشگیری از بروز بیماریهای انگلی، آموزش تخصصی کارشناسان آزمایشگاهها و بهکارگیری روشهای علمی و استاندارد در فرآیند آزمونهاست.
او در پایان ضمن قدردانی از همکاری کارشناسان و اساتید حاضر در دوره، تأکید کرد: تداوم برگزاری چنین دورههایی، ضمن ارتقای توان علمی و عملی نیروهای تخصصی، نقش مهمی در تضمین سلامت عمومی جامعه و ارتقای سطح ایمنی مواد غذایی ایفا میکند.
پایان خبر
نظر دهید