سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/01/12
  • - تعداد بازدید: 107
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت خبر داد:

دعوت وزارت بهداشت از روانشناسان و روانپزشکان برای همکاری در طرح مشاوره تلفنی

 

دکتر شالبافان، مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت از فعال‌سازی کد ۹ در سامانه ۱۹۰ به‌منظور ارائه خدمات رایگان روانشناختی و مشاوره به هموطنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، دکتر محمدرضا شالبافان، مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: این اقدام در راستای تسهیل دسترسی عمومی به خدمات سلامت روان انجام شده و تمامی افراد می‌توانند از طریق این سامانه به‌صورت رایگان از خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شوند.

وی با تأکید بر ضرورت همکاری متخصصان این حوزه افزود: پیشبرد این برنامه نیازمند مشارکت روانشناسان و روانپزشکان است و از داوطلبان واجد شرایط دعوت می‌شود برای همکاری اعلام آمادگی کنند.

مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت تاکید کرد: شرایط همکاری شامل دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی یا دستیاری/تخصص روانپزشکی، داشتن پروانه فعالیت حرفه‌ای از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره یا شماره نظام پزشکی، و امکان حضور در حداقل سه شیفت ۸ ساعته در هفته (صبح یا بعدازظهر) است.

گفتنی است هماهنگی، به‌کارگیری و آموزش داوطلبان توسط دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند در صورت تمایل به همکاری حداقل به مدت یک ماه، اطلاعات خود را از طریق لینک ثبت‌نام زیر ارسال کنند.

https://go.webda.ir/psy_register

  • گروه خبری : اخبار نوروز 1405,اخبار ستاد مدیریت بحران,اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 148582
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب