سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/02/28
  • - تعداد بازدید: 177
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در شهرستان خنج:

توسعه متوازن خدمات سلامت، اولویت دانشگاه در مناطق مختلف فارس است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در بازدید از حوزه سلامت شهرستان خنج، ضمن ارزیابی روند ارائه خدمات درمانی و بهداشتی، راهکارهای تسهیل دسترسی حداکثری مردم این شهرستان به خدمات سلامت‌محور و توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی را بررسی و پیگیری کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، هم‌زمان با چهارمین روز از هفته سلامت، دکتر «سید بصیر هاشمی» به همراه جمعی از اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، از مراکز بهداشتی، درمانی، پروژه‌های عمرانی و زیرساخت‌های حوزه سلامت شهرستان خنج بازدید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آغاز این سفر، با حضور در روستای کهنویه و ادای احترام به مقام شامخ شهید این روستا، بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد.

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستای کهنویه، از دیگر برنامه‌های این سفر بود.

این مرکز با زیربنای ۷۵۰ مترمربع در زمینی به مساحت ۲۱۵۳ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات دولتی و یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مشارکت خیرین محلی، به بهره‌ برداری رسید.دکتر هاشمی همچنین با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت ابوعلی‌سینا روستای سده، روند ارائه خدمات به مردم منطقه را مورد ارزیابی قرار داد.

بازدید از بخش های مختلف بیمارستان ۴۸ تختخوابی نبی‌اکرم(ص) خنج، پروژه‌های در حال اجرای این مرکز شامل پانسیون ۱۲ واحدی، ساختمان MRI، بخش دیالیز، همراه‌سرای بیمار، پایگاه اورژانس ۱۱۵ و زمین پیشنهادی احداث بیمارستان جدید، بخش دیگری از برنامه‌های این سفر بود.رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جریان بازدید از بیمارستان نبی‌اکرم(ص)، ضمن گفت‌وگو با کادر درمان و کارکنان، از نزدیک در جریان روند پذیرش بیماران، کیفیت خدمات ارائه‌شده و دغدغه‌های مجموعه درمانی قرار گرفت.

وی همچنین با حضور در پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهید حسن قائدی شهرستان خنج، ضمن ارزیابی وضعیت ناوگان اورژانس، بر ضرورت توسعه خدمات فوریت‌های پزشکی و تقویت زیرساخت‌های امدادی در این شهرستان تأکید کرد.

 

تأکید بر عدالت‌محوری در توسعه خدمات سلامت

 

دکتر هاشمی در نشست مشترک با مسوولان شهرستان خنج، با قدردانی از همراهی مسوولان، خیرین و مردم منطقه، اظهار کرد: بازدیدهای میدانی از شهرستان‌های استان با هدف شناسایی دقیق نیازها، تسریع در روند اجرای مصوبات و پیگیری مستمر مطالبات حوزه سلامت انجام می‌شود و این موضوعات با جدیت در سطح استانی و ملی دنبال خواهد شد.

 

 

وی با اشاره به نقش مؤثر خیرین سلامت در توسعه زیرساخت‌های درمانی افزود: خیرین شهرستان خنج در عرصه‌های مختلف، به‌ویژه حوزه سلامت، کارنامه‌ای درخشان از خود برجای گذاشته‌اند و مشارکت‌های ارزشمند آنان همواره شایسته تقدیر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأکید بر اهمیت استمرار خدمت‌رسانی در حوزه سلامت گفت: سلامت از اساسی‌ترین نیازهای مردم است و هیچ‌گونه وقفه در این زمینه پذیرفتنی نیست؛ از همین‌رو، دانشگاه با رویکرد «عدالت‌محوری» توسعه خدمات بهداشتی و درمانی را در سراسر استان دنبال می‌کند.

دکتر هاشمی با اشاره به اجرای نزدیک به ۲۰۰ پروژه آموزشی، بهداشتی، درمانی و پژوهشی در سطح استان فارس افزود: بخشی از این پروژه‌ها تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی همچنین توسعه زیرساخت‌های سلامت در شهرستان‌ها را عاملی مؤثر در کاهش هزینه‌های درمانی مردم و جلوگیری از اعزام بیماران به مرکز استان دانست و تصریح کرد: گسترش خدمات درمانی در مناطق مختلف، زمینه دسترسی عادلانه‌تر و آسان‌تر مردم به خدمات باکیفیت سلامت را فراهم می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به شعار سازمان جهانی بهداشت مبنی بر «انسان سالم، محور توسعه پایدار»، ابراز امیدواری کرد با تداوم همکاری مسوولان شهرستان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و خیرین، روند ارتقای خدمات سلامت در شهرستان خنج بیش از پیش شتاب گیرد.

وی همچنین از پیگیری‌های دانشگاه برای دریافت مجوز ساخت بیمارستان جدید و نیز پیگیری مجوز راه اندازی دانشکده علوم پرستاری در این شهرستان خبر داد.

دکتر «عبدالخالق کشاورزی»، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، گزارشی از روند اجرای پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت و اعتبارات موردنیاز برای تکمیل آنها ارائه کرد.

در ادامه این نشست، «نسا خیل‌تاش» فرماندار شهرستان خنج، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر «محمدرضا کریم‌پور» امام جمعه شهرستان خنج و شیخ «عبدالله حسینی» امام جمعه شهر خنج، با قدردانی از حضور میدانی رئیس دانشگاه و هیأت همراه، به بیان مهم‌ترین چالش‌ها و نیازمندی‌های حوزه سلامت شهرستان پرداختند.

همچنین دکتر «فرزاد دانیالی»، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان خنج، گزارشی از ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و نیازهای حوزه سلامت این شهرستان ارائه کرد.

بازدید از دانشکده علوم پرستاری، زمین محل احداث بیمارستان دوم شهرستان و مرکز خدمات جامع سلامت خیرساز در حال ساخت، از دیگر برنامه‌های این سفر یک‌روزه بود.

در این بازدید، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر «امین نیاکان» معاون درمان، دکتر «سیدحمیدرضا هدایتی» مشاور معاونت بهداشت، «عسکری» نماینده معاونت غذا و دارو، مهندس «سعید کاظمی» مدیر حراست، مهندس «ابوذر پاریزی» مدیر روابط عمومی دانشگاه، مهندس «عباسی‌مقدم» مدیر دفتر رئیس دانشگاه و جمعی از مسوولان ارشد شهرستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز را همراهی کردند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 151783
کوثر  آزموده
خبرنگار

کوثر آزموده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب