سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/06/01
  • - تعداد بازدید: 2686
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در نشست شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

تاکید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بر انضباط مالی و عزم همگانی برای تداوم پرداخت‌های منظم مزایای کارکنان

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست شورای مدیران این معاونت بر انضباط مالی و عزم همگانی برای تداوم پرداخت‌های منظم مزایای کارکنان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، نشست شورای مدیران این معاونت با هدف بررسی وضعیت پروژه‌های عمرانی، راهکارهای مدیریت هزینه-درآمد و تبیین سیاست‌های جدید انضباط مالی برگزار شد و دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این نشست، ضمن ارزیابی اقدامات صورت گرفته، بر لزوم هم‌افزایی برای پیشبرد برنامه‌های کلان دانشگاه تأکید کرد.

انضباط مالی؛ زیربنای پایداری پرداخت‌ها

دکتر کشاورزی با اشاره به اقدام کم‌سابقه دانشگاه در پرداخت منظم مزایای کارکنان، این دستاورد را نتیجه مدیریت منابع دانست و افزود: تداوم این روندِ مطلوب، در گروِ رعایت دقیق قوانین و مقررات از سوی همگان، اهتمام به صرفه‌جویی در هزینه‌های غیرضروری و تلاش برای افزایش درآمدهای قانونی است. انضباط مالی یک انتخاب نیست، بلکه الزامی برای بقای سیستم در شرایط اقتصادی فعلی است و عزم همگانی در این مسیر، راهگشای چالش‌های پیش‌رو خواهد بود.

مدیریت زمان و شتاب‌بخشی به پروژه‌های تحولی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با یادآوری کوتاه بودن فرصت‌های مدیریتی و لزوم بهره‌وری حداکثری، بر ضرورت شتاب‌بخشی به تمامی پروژه‌های در دست اجرا تأکید کرد.

وی تصریح کرد: در حوزه‌های عمرانی، فناوری اطلاعات و مدیریت هزینه-درآمد، باید با رویکردِ حلِ مسئله، به سرعتِ اجرای پروژه‌ها افزود. عمر مدیریت کوتاه است و مشکلات نیازمندِ مداخله، فراوان؛ لذا باید با مدیریت صحیحِ زمان و ارتقای شاخص‌های بهره‌وری، از ظرفیت‌های موجود به بهترین نحو استفاده کنیم.

اصلاح فرآیندها؛ مسئولیت جمعی مدیران

دکتر کشاورزی در بخش پایانی سخنان خود، با اشاره به اقداماتِ زیرساختی انجام شده در راستای مدیریت منابع، بر لزوم تداوم این مسیر با رویکرد اصلاح فرآیندها تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: اصلاح فرآیندهای اداری و مالی، تنها با احساس مسئولیت فردی و جمعیِ مدیران و کارکنان محقق می‌شود. از تمامی مدیران انتظار می‌رود با نگاه نقادانه و اصلاح‌گرانه به ساختارهای موجود، برای چابک‌سازیِ بدنه اداری و افزایش بهره‌وری سیستم، گام‌های عملیاتی بردارند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 159242
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب