سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/08/18
  • - تعداد بازدید: 235
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در «دوازدهمین» افق سلامت فارس/ گفت و گو با دکتر «محمد پشوتن» رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اقلید؛

بهداشت و درمان اقلید، در مسیر ارتقای خدمات سلامت شمال فارس

رئیس شبکه بهداشت و درمان اقلید از پیشرفت چهار پروژه عمرانی سلامت این شهرستان خبر داد و گفت: بهره‌برداری از این طرح‌ها زیرساخت‌های درمانی اقلید را تقویت خواهد کرد.

دکتر «محمد پشوتن» در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اجرای طرح‌های توسعه‌ای در حوزه سلامت شهرستان اقلید گفت: چهار پروژه عمرانی شامل سه مرکز خدمات جامع سلامت و مرکز ناباروری در حال ساخت است.

تکمیل پروژه‌های جدید؛ افزایش ظرفیت خدمات به مردم

وی با اشاره به اینکه تکمیل پروژه‌های جدید به افزایش ظرفیت خدمات به مردم کمک خواهد کرد، بیان کرد: مرکز خدمات جامع سلامت شهری حضرت ولی‌عصر (عج) با زیربنای ۹۷۱ مترمربع که عملیات ساخت آن از سال ۱۳۹۵ آغاز شده، اکنون به ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و در تلاش هستیم این پروژه در آینده ای نزدیک به بهره‌برداری برسد.

دکتر پشوتن ادامه داد: مرکز خدمات جامع سلامت روستای دژکرد نیز با زیربنای یک‌هزار و ۷۰۰ مترمربع به ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است؛ همچنین مرکز ناباروری اقلید با زیربنای ۴۰۰ مترمربع که از سال ۱۴۰۰ آغاز شده، اکنون ۴۵ درصد پیشرفت دارد.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در شهرستان اقلید گفت: با بهره‌برداری از مراکز جدید، سطح دسترسی شهروندان و روستاییان به خدمات سلامت افزایش می‌یابد.

افتتاح نهمین پایگاه اورژانس جاده‌ای اقلید در هفته دولت امسال

دکتر پشوتن با بیان اینکه توسعه پایگاه های اورژانس اقلید از اولویت‌های شبکه بهداشت و درمان است، اظهار کرد: نهمین پایگاه اورژانس جاده‌ای این شهرستان در منطقه خنجشت با زیربنای ۲۷۰ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال با حمایت دانشگاه و مشارکت خیرین ، هفته دولت امسال به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: سومین پایگاه اورژانس شهری نیز طی سه ماه اخیر به چرخه خدمت شهرستان اقلید وارد شده و هم‌اکنون سه پایگاه اورژانس شهری و هفت پایگاه جاده‌ای در اقلید فعال است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان اقلید با اشاره به اینکه طی چهار ماه اخیر یک دستگاه آمبولانس به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال به مجموعه اورژانس شهرستان اضافه شده است، بیان کرد: تقویت پایگاه‌های اورژانس، افزایش آمادگی عملیاتی و کاهش زمان رسیدن نیروهای امدادی به محل حادثه از برنامه‌های اصلی این شبکه برای کاهش تلفات سوانح جاده‌ای است.

18 فوتی در حوادث ترافیکی اقلید طی شش ماه گذشته

رئیس شبکه بهداشت و درمان اقلید با اشاره به مأموریت‌های اورژانس این شهرستان گفت: در شش ماه گذشته، اورژانس اقلید سه‌هزار و ۵۰۰ مأموریت به ثبت رسانده است که ۷۳۴ مأموریت مربوط به حوادث ترافیکی بوده و متأسفانه در این حوادث، ۱۸ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

دکتر پشوتن با بیان اینکه متأسفانه بخش قابل توجهی از قربانیان حوادث ترافیکی را نیروهای مولد و فعال جامعه تشکیل می‌دهند، افزود: این موضوع علاوه‌بر از دست دادن نیروهای جوان و مولد جامعه، خسارت‌های قابل توجهی به چرخه تولید و توسعه کشور وارد می‌کند.

نقش خیرین در توسعه سلامت اقلید

وی نقش خیرین در توسعه خدمات سلامت را اثرگذار توصیف کرد و گفت: مشارکت خیرین در کنار حمایت دانشگاه نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های درمانی دارد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان اقلید تصریح کرد: مرکز خدمات جامع سلامت خیرساز ارجمان با زیر بنای ۹۷۱ متر مربع در دو طبقه، با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت و تکمیل است.

جذب ۶۰ میلیارد ریال برای تأمین تجهیزات بیمارستانی

به گفته دکتر پشتوتن در حوزه بیمارستانی نیز ۶۰ میلیارد ریال برای تأمین تجهیزات بیمارستانی، جذب شده که برای خرید کمپرسور اکسیژن‌ساز و دستگاه فیکو چشم‌پزشکی اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد همچنین در دهه فجر سال گذشته، پانسیون چهارواحدی پزشکان بیمارستان حضرت ولی‌عصر (عج) اقلید با زیربنای ۴۲۴ مترمربع در دو طبقه با اعتباری بالغ بر ۱۲۸ میلیارد ریال در راستای ارتقای رفاه پزشکان و متخصصین ساخته و تجهیز شده است.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 137581
مژگان رنجبر
خبرنگار

مژگان رنجبر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب