برگزاری نخستین نشست سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه / معرفی دبیرکل شورای صنفی دانشجویان دانشگاه
سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز عصر امروز دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵، همزمان با آیین انتخابات دبیرکلی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه، با اعضای این شورا دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محسن داودی» سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در نخستین نشست خود با اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه، با قدردانی از تلاش های دبیران شورای صنفی، بر اهمیت همفکری و نقش موثر آنان در ارایه خدمات مطلوب به دانشجویان تاکید کرد.
وی همچنین با تاکید بر پاسخگویی مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به پرسش ها و نیازهای دانشجویان، رویکرد خود را بر دو محور عدالت محوری و انجام اقدامات مطلوب با مشارکت دانشجویان عنوان کرد.

دکتر داودی همچنین با تاکید بر انسجام و وحدت رویه بین اعضای شورای صنفی دانشجویان، خود را از حامیان شورای صنفی دانشجویان دانست.
سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ابراز امیدواری کرد تا هرچه سریعتر وضعیت بحران جنگ در کشور به پایان برسد و همگی با سربلندی پرچم پرافتخار میهن اسلامی، در فضایی سرشار از آرامش، امنیت و همدلی، شاهد پیشرفت و اعتلای روزافزون کشورمان باشیم.
معرفی دبیر کل شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز
«هانیه حبیبی» دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی و «ماهان سراج» دانشجوی رشته دندانپزشکی از کاندیداهای دبیرکلی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بودند که ضمن بیان برنامه ها و دیدگاه ها، به معرفی خود پرداختند و با برگزاری انتخابات الکترونیکی و آنلاین در این نشست، «هانیه حبیبی» به عنوان دبیر کلی این شورا برگزیده شد.

همچنین در این نشست، با رای اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه، «آرین زارع» و «علی سوری» به عنوان اعضای هیات نظارت بر عملکرد شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز انتخاب شدند.

این نشست به صورت حضوری و وبیناری در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور جمعی از مسوولان و مدیران این معاونت برگزار شد.
پایان خبر
نظر دهید