سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1403/10/15
  • - تعداد بازدید: 196
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با هدف حفظ سلامت عمومی؛

بازرسی مشترک شبکه بهداشت و درمان و دیگر سازمان های سروستان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سروستان

با حضور قاضی تعزیرات، کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان، کارشناسان اداره صمت و کارشناسان دامپزشکی، از مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله نانوایی ها، رستوران‌ ها و قصابی ‌های سروستان، بازدید شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، مسوول بهداشت محیط شبکه گفت: این گشت مشترک در راستای نظارت بیشتر بر اماکن حساس بهداشتی و رعایت ضوابط بهداشتی از سوی مراکز ارائه ‌دهنده مواد غذایی انجام و هدف از این بازرسی‌ ها، جلوگیری از هرگونه تخلف بهداشتی و حفظ سلامت عمومی مردم است.

«مهناز بنگری» افزود: در این گشت مشترک، بازرسان از نانوایی ‌ها، رستوران ‌ها و قصابی‌ ها بازدید کردند و بررسی ‌های لازم در خصوص شرایط بهداشتی، نظارت بر نحوه پخت و توزیع مواد غذایی و شرایط بهداشتی محل‌های تهیه و توزیع انجام و اقدامات قانونی و اجرایی لازم برای متخلفان انجام می شود.  

او تاکید کرد: این گشت ‌های مشترک به طور منظم ادامه دارد و از تمامی مراکز حساس نظارت و بازرسی دقیق می شود تا سلامت شهروندان حفظ شود.

در این بازدیدها «کیانی» قاضی تعزیرات، «کمالی» نماینده اداره صمت، «محمدی» نماینده اداره دامپزشکی و کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان سروستان حضور داشتند.

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 116084
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب