انتصاب سرپرست مرکز آموزشی درمانی امیر
طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «علی امانتی» به عنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی امیر منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر «سید وحید حسینی» خطاب به دکتر «امانتی» آمده است:
نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان «سرپرست مرکز آموزشی درمانی امیر» منصوب می گردید. تا با توکل به خداوند متعال و توسل به ائمه معصومین علیهم السلام و همکاری اساتید و کارکنان و استفاده از همکاری خیرین محترم، نسبت به ارتقاء سطح خدمات رسانی به بیماران و آموزش دستیاران و دانشجویان اقدام شود.
توفیق روز افزون شما را از خدواند منان مسألت می نمایم.
همچنین با توجه به اینکه مسوولیت فنی بیمارستان به عهده جنابعالی خواهد بود، مقتضی است از طریق سامانه صدور پروانه ها اقدامات لازم را بعمل آورید.
دکتر سید وحید حسینی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
همچنین دکتر «سید وحید حسینی» رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از زحمات دکتر «ذکاوت» در زمان تصدی این مسوولیت تشکر کرد.
نظر دهید