بیانیه مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در واکنش به هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم
مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در واکنش به هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم، بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن این بیانیه آمده است :
بسم الله الرحمن الرحیم
یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ (صف/۶۱)
همزمان با تجمع میلیونی مسلمانان در کنگره جهانی حج، برگزاری ایام مقدسه امت اسلامی و برائت از مشرکین در سرزمین وحی و طنین فریاد وحدت مسلمانان به تبعیت و پیروی از قرآن کریم و عترت علیهم السلام، بار دیگر دست جنایتکار استکبار جهانی و دشمنان عنود به دین مبین اسلام از آستین برخی نابخردان کشور سوئد بدرآمده و به ساحت مقدس قرآن کریم، این کتاب مقدس الهی اهانت کردند.
این جسارت و توهین در دولتهای غربی که ادعایی بس پوشالی بر آزادی بیان و حقوق بشر دارند، بیش از گذشته دروغ و تزویر آنان را آشکار میسازد و نشان می دهد که حاکمیت این کشورها بر خلاف شعار آزادی، حتی برای مسلمانان کشورهای خودشان نیز اندک حرمتی قائل نیستند.
اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران اسلامی و هم صدا با سایر مسلمانان و آزاداندیشان جهان، چنین اهانتی را برنمیتابد و این اقدام مذبوحانه به بهانه «آزادی بیان» و حرکت ضد انسانی و خشونت طلبانه و همچنین رفتارهای غیر قابل پذیرش و بر خلاف عرف و ادب و موازین حقوق بین الملل را تعرض به امت اسلام دانسته و آنرا با صدایی رسا و فریادی بلند محکوم می نماید.
از مجامع غربی و دولتهای اروپایی مخصوصا دولت سوئد انتظار آن است تا ضمن جلوگیری از تکرار اهانت به مقدسات، در این خصوص اصل مسئولیتپذیری و پاسخگویی را به طور جدی مورد توجه قرار دهد.
وعده خداوند صادق است و نابودی دشمنان نزدیک است.
مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
نظر دهید